torstai 31. tammikuuta 2013

Uudet ihanat

Rouva Kaikko on toiminut mun poniagenttina jo pidempään. Tilanne on muuttunut sillä tavalla, että ponittaminen on tarttunut. Vierailin heidän luonaan ja hämmästelin Rouva Kaikon omaa ponikokoelmaa. Siellä oli helmiä! Kamera ei ollut mukana tällä kertaa.
Mukaani lähti muutama huonokuntoinen poni Ponikorjaamolle sekä kaksi ihanuutta: Italy Candy Cotton ja tamma Sweet Celebrations! Syyt ponien minulle luovuttamiseen: Cotton Candy oli kuulemma liian kalpea ja tamma kaipasi perheensä pariin.


Kaunis! Minulla oli hetken aikaa China Cotton Candy, mutta sen väri oli mielestäni liian imelä. Tämä taas on niin nätti, että sydän sykähtää aina kun siihen katsahdan. 



Kunto on hyvähkö. Pientä kulumaa symboleissa ja kaulasauma osittain auki. Hellyyttävä otus! Tässä versiossa harjasten väri korostuu kauniisti hailakkaa kehon väriä vasten. 


Koko perhe yhdessä, oi tätä onnen määrää! Isukille roottasin uudet karvat silloin aikanaan. Alunperin hän näytti tältä. Enpä tiennyt, että äiti on noin nätti. Kuvissa se on näyttänyt aika ankealta, mutta livenä varsin hehkeä tapaus. Taitaa olla sitä äitiyden onnea, kun on perhe koossa. Tämä on ensimmäinen kokonainen poniperhe, joka minulla on. Tuntuu niin hyvältä, että taidan ryhtyä keräämään seuraavaksi Apple Delight -poniperhettä. 


Kiitos Rouva Kaikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti